Είμαστε εδώ για κάθε ανάγκη διακόσμισης και διαρύθμισης του χώρου σας.

  • 2311291925
  • Δημοκρατίας 27, Θεσσαλονίκη 55236
  • info@ediakosmisi.gr
2022-09-14 09:46:01
Ediakosmisi

Ιδέες για οργανωμένη κουζίνα

Η κουζίνα είναι ένας σημαντικός χώρος μέσα στο σπίτι μας. Περνάμε πολλές ώρες είτε δοκιμάζοντας τις δυνατότητές μας σε καινούργιες συνταγές η φτιάχνοντας φαγητό για τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Για αυτό το λόγο πρέπει να είναι πρακτική, λειτουργική και ευχάριστη ταυτοχρόνως. Όμως υπάρχουν διαφορετικές δυνατότητες για τη σύνθεση κουζίνας ανάλογα με το πόσο χώρο διαθέτουμε για αυτήν και κατά πόσο εναρμονίζεται με το υπόλοιπο στυλ του χώρου μας.

Αν ζείτε μόνοι σας και έχετε μικρούς χώρους η καλύτερη λύση είναι να επιλέξετε μία έτοιμη σύνθεση κουζίνας που θα σας δώσει τη δυνατότητα να οργανώσετε όλα όσα χρειάζεστε ούτος ώστε να μην φαίνεται ακατάστατη και πνιγερή. Εμείς σας προτείνουμε μια λύση η οποία όχι μόνο θα σας βοηθήσει να λειτουργείτε άνετα στο χώρο αλλά θα σας δώσει και τη δυνατότητα να προσθέσετε το κατάλληλο στυλ διακοσμητικών στα εξτρα ανοιχτά ράφια που διαθέτει η έτοιμη σύνθεση κουζίνας στο επάνω μέρος της.

Μπορείτε να τη διακοσμήσετε τη με αντικείμενα της αρεσκείας σας. Μικρά γλαστράκια με λίγο πρασινάδα, βιβλία μαγειρικής ή ακόμα και διακοσμητικές κούπες. Οτιδήποτε εκφράζει το προσωπικό σας γούστο.

Αν όμως είστε οικογένεια και διαθέτετε μεγαλύτερους χώρους τότε επιλέξτε ανοιχτές επιδαπέδιες ραφιέρες οι οποίες θα σας δώσουν τη δυνατότητα να οργανώσετε και να διακοσμήσετε τη κουζίνα σας ανάλογα με το υπόλοιπο στυλ του χώρου.

Επίσης οι ραφιέρες τοίχου κουζίνας μπορούν να σας φανούν πολύ χρήσιμες . Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα ενιαίο στυλ τόσο στην οργάνωση όσο και στη διακόσμηση της κουζίνας . Αν πχ ειστε λάτρης του vintage θα μπορούσατε να επιλέξετε μία ραφιέρα τοίχου κουζίνας σε καρυδί χρώμα που θα προσθέσει ένα πιο ζεστό και νοσταλγικό ύφος στη κουζίνα σας. Για να ολοκληρώσετε τη vintage διάθεση μπορείτε να τοποθετήσετε σερβίτσια διακοσμητικής χρήσης η ακόμα κάθε τύπου παλιά αντικείμενα- σκεύη τα οποία μπορεί να είναι γυάλινα, ξύλινα ή και μεταλλικά που τα χρησιμοποιείτε κάθε μέρα οπότε είναι λειτουργικότερο να βρίσκονται εκτός ντουλαπιών.

Μπορείτε επίσης να επιτύχετε μία  vintage διάθεση με μία ξύλινη αντικέ τραπεζαρία ροτόντα

ή επιλέγοντας ξύλινες και ψάθινες καρέκλες όπως οι παρακάτω.

Τέλος αν νιώθετε πως η κουζίνα είναι στο σύνολό της μουντή μπορείτε να προσθέσετε και λίγο χρώμα επιλέγοντας vintage ξύλινη καρέκλα σε πράσινες αποχρώσεις.

Στη συλλογή μας θα βρείτε αμέτρητες επιλογές για ότι στυλ επιλέξετε εσείς στη δική σας κουζίνα είτε είναι minimal, industrial, αντικέ ή οποιαδήποτε διαφορετική σύγχρονη διάθεση έχετε για να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό χώρο .

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη.