Είμαστε εδώ για κάθε ανάγκη διακόσμισης και διαρύθμισης του χώρου σας.

  • 2311291925
  • Δημοκρατίας 27, Θεσσαλονίκη 55236
  • info@ediakosmisi.gr
2021-01-11 20:34:49

Minimal διακόσμηση

Μια εξαιρετική επιλογή διακόσμησης σπιτιού είναι αυτή η κατηγορία. Προσοχή όμως , minimal  διακόσμηση δεν συνεπάγεται έναν άδειο χώρο , τον βαφτίζουμε minimal και τέλος!

Απαιτεί προσεκτική επιλογή διακοσμητικών σπιτιού , οπωσδήποτε κάποιους πίνακες ζωγραφικής , είτε σε καμβά είτε σε κορνίζα .

Ο χρυσός κανόνας σχετίζεται με  τα χρώματα που θα έχουν τα έπιπλα μας. Ο καναπές/οι κανεπέδες , η διακοσμητική πολυθρόνα/ μπρεζέρα πρέπει να είναι σε ανοιχτούς τόνους. Μπεζ καναπές, λευκός καναπές ή ανοιχτός γκρι καναπές είναι κάποιες επιλογές που ταιριάζουν σε αυτήν την κατηγορία διακόσμησης. Φυσικά το χρώμα του τοίχου σίγουρα πρέπει να είναι και αυτό στις παραπάνω επιλογές.

 Το ότι έχεις επιλέξει ένα αφαιρετικό στυλ διακόσμησης, δεν σημαίνει ότι δεν θα βάλεις καθόλου αξεσουάρ. Τα κατάλληλα αξεσουάρ θα απογειώσουν το αποτέλεσμα της διακόσμησης. Επιδαπέδια  ή επιτραπέζια διακοσμητικά , χρυσά , ασημένια ή ακόμη και σκούρα χρώματα  ευπρόσδεκτα.

Σίγουρα  ταιριάζει ένας μεγάλος καθρέφτης που θα δώσει βάθος και φως στο χώρο.

Τέλος, μεγάλη βαρύτητα πρέπει να δοθεί στον φωτισμό. Όμορφο θα είναι το φωτιστικό οροφής να συνδυαστεί με ένα επιδαπέδιο ή επιτραπέζιο φωτιστικό . Οι επιλογές για φωτιστικά οροφής που δένουν με το σύνολο μπορούν να είναι είτε κάποιο μεταλλικό χρυσό ή μαύρο φωτιστικό οροφής ή ακόμη και ξύλινο , είτε με καπελάκια τύπου πολυέλαιος .

Το βασικό είναι να ακολουθεί κανείς μια έννοια χρωματική παλέτα με δυο (το πολύ) διαδοχικές αποχρώσεις του χρωματικού κύκλου

φώτο https://ediakosmisi.gr/product-detail.php?id=9484

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη.