Είμαστε εδώ για κάθε ανάγκη διακόσμισης και διαρύθμισης του χώρου σας.

  • 2311291925
  • Δημοκρατίας 27, Θεσσαλονίκη 55236
  • info@ediakosmisi.gr
2021-02-21 15:12:35
www.ediakosmisi.gr

Επιλογή Τραπεζιού - Τραπεζαρίας

"Έλα να σου κάνω το τραπέζι" .Η παραπάνω φράση είναι συνώνυμη με την Ελληνική φιλοξενία στον υπερθετικό βαθμό.

Άλλη έκφραση  ίδιας σημασίας ,δυνατού συμβολισμού είναι «το τραπέζι του γάμου» ή «τραπέζι για την γιορτή μου»

Άλλωστε ένα σπιτικό ξεκινάει από δυο συντρόφους , συν + τροφή.

Είναι πολύ σπουδαίο λοιπόν ο χώρος της τραπεζαρίας να μας είναι ευχάριστος μιας και θα φιλοξενήσει ξεχωριστές αλλά και καθημερινές στιγμές, οι οποίες με … κατάλληλη ατμόσφαιρα μπορούν να γίνουν ξεχωριστές.

Η επιλογή υλικού του τραπεζιού / τραπεζαρίας θα πρέπει σαφώς να γίνει  λαμβάνοντας σοβαρά κατά νου , το χρώμα αλλά και το υλικό που έχουν οι καρέκλες της τραπεζαρίας , το χρώμα και το υλικό που έχει μια πολυθρόνα – μπεζέρα στο σαλόνι. Μια tip λεπτομέρια είναι να συνδιάσουμε τα όποια μεταλλικά μέρη της τραπεζαρίας με τα μεταλλικά μέρη που έχει το φωτιστικό οροφής ή ακόμη μπορούμε να προσθέσουμε ένα φωτιστικό δαπέδου και να δημιουργήσουμε αρμονία χρωμάτων και υλικών.

Επιπλέον μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε επιτραπέζια διακοσμητικά τα οποία θα παίξουν τον ρόλο της «κόλας» και θα μπορέσουμε να επιτύχουμε την αρμονική σύνδεση τραπεζιού , καρέκλας, φωτιστικού , σαλονιού , καναπέ καθώς και πιθανώς εάν υπάρχει ένα χαλί στην περιοχή της τραπεζαρίας.

Τέλος μια έξυπνη ιδέα είναι η τοποθέτηση ενός πίνακα ή ενός διακοσμητικού στον τοίχο ,ο οποίος θα έχει τα χρώματα της καρέκλας της τραπεζαρίας καθώς και κάποιου κυρίαρχου επίπλου του σαλονιού (πχ καναπές). Αποτέλεσμα , ο πίνακας αυτός θα συμβάλει στην χρωματική συνοχή σαλονιού και τραπεζαρίας.      

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη.