Είμαστε εδώ για κάθε ανάγκη διακόσμισης και διαρύθμισης του χώρου σας.

  • 2311291925
  • Δημοκρατίας 27, Θεσσαλονίκη 55236
  • info@ediakosmisi.gr
2020-08-14 17:41:22
Πέτρος Πέτρου

ΣΤΥΛ ΕΞΟΧΗΣ ΜΕ… ΜΠΛΕ ΠΙΝΕΛΙΕΣ!

Writen By: inart

Country style: φυσικό, οικείο, ζεστό, ιδανικό για εσάς που αγαπάτε τα χρώματα και τα υλικά της φύσης. Είναι ένα από τα πιο δυναμικά trends στη διακόσμηση. Κι’ αυτό γιατί συνδυάζει πολλές πτυχές σε ένα μόνο στυλ. Δίνει μια cozy αίσθηση και παράλληλα δημιουργεί μια νοσταλγία για το παρελθόν.

Για το μήνα Φεβρουάριο, οι διακοσμητές της inart έχουν δημιουργήσει μια πραγματικά διαχρονική & αγαπημένη πρόταση. Η country διάθεση γυρίζει την πλάτη στις υπερβολές και αναζητάει χαλαρή διάθεση και απλότητα. Ανακαλύψτε την παρακάτω:

Τα χρώματα

Η country παλέτα περιέχει αποχρώσεις του γκρι, που συνυπάρχουν και «δένουν» αρμονικά με τις αποχρώσεις του μπλε. Το απαλό γαλάζιο χρώμα στον τοίχο αναμιγνύεται με τις φωτεινές, ζεστές αποχρώσεις του γκρι, για να δημιουργήσει μια όμορφη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

 

 

 

Τα έπιπλα

Μια λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει την επιλογή των επίπλων-κλειδιά που θα δημιουργήσουν ένα country look: εκλεκτικό. Και αυτό σημαίνει μια μίξη φίνων υλικών και προσεκτικά σχεδιασμένων αντικειμένων.

Όταν ένα δωμάτιο εμπνέεται από τη φύση, το ξύλο κάνει πάντα την εμφάνισή του. Τα έπιπλα country είναι φτιαγμένα από παλιό κλασσικό ξύλο, το πιο παραδοσιακό αγαπητό αλλά και φυσικό προϊόν. Είναι ο πρωταγωνιστής της σύνθεσης για να δημιουργήσετε το απόλυτο country décor. Σας προτείνουμε ένα ξύλινο τραπέζι, με περίτεχνες λεπτομέρειες-σκαλίσματα στα πόδια, που προσδίδουν μια κλασσική νότα.
Σε συνδυασμό με τις ανάλογες καρέκλες σε γκρι χρώμα, θα γίνουν το κέντρο προσοχής του δωματίου. 

Τα υποστηρικτικά έπιπλα θα πρέπει επίσης να φαίνονται κλασσικά, βγαλμένα από το παρελθόν. Ένας μπουφές, με κλασσικό design είναι ιδανική προσθήκη. Μια συρταριέρα και μια κομψή βιτρίνα θα προσδώσουν μια vintage πινελιά στο χώρο.
Μεταλλικές λεπτομέρειες αναμιγνύονται με το ξύλο για να δημιουργήσουν με αυτό τον τρόπο ένα ρομαντικό αποτέλεσμα που είναι παράλληλα εύκολο να συνδυαστεί και με άλλα έπιπλα.

 

 

 

Ένα άλλο κομμάτι στο οποίο πρέπει να επενδύσετε είναι μια ιδιαίτερη πολυθρόνα. Θα σας επιτρέψει να αναδείξετε την κομψότητα του χώρου σας και σας υπόσχεται να σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης.
Προτιμήστε την σε αποχρώσεις του γκρι και του μπλε.

 

 

 

Τα διακοσμητικά

Τα διακοσμητικά αντικείμενα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία του country decor. Επιλέξτε διακοσμητικά γυάλινα αλλά και μεταλλικά. To mix & match αυτών των υλικών δίνει ξεχωριστό χαρακτήρα στη διακόσμηση. Εμπλουτίστε το look με όμορφα γυάλινα-μεταλλικά βάζα ή επιτραπέζια διακοσμητικά, που ταιριάζουν με το σύνολο, τοποθετημένα έξυπνα.

Η διακόσμηση του τοίχου

Χωρίς έντονα στοιχεία που μπορούν να στοιχίσουν στην country διάθεση που θέλουμε να πετύχουμε, επιδιώξτε να τονίσετε το χώρο διακοσμώντας τους τοίχους. Ένας πίνακας σε καμβά είναι στοιχείο που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακόσμηση της τραπεζαρίας. Επιλέξτε έναν με floral απεικόνιση, θα βοηθήσει το χώρο να δείξει πιο φωτεινός, προσδίδοντάς του ζωντάνια.

Το country είναι ένα στυλ διακόσμησης που έχει κατακτήσει τις καρδιές μας γιατί προσφέρει αρμονία, ζεστασιά, οικειότητα, και είναι ιδανικό όλες τις εποχές του χρόνου. Διαχρονική κομψότητα και άνεση στο χώρο σας με λίγες μόνο πινελιές! Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, δημιουργούν αυτό το ανεκτίμητο στυλ στο χώρο σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα έπιπλα και διακοσμητικά με την υπογραφή της inart.


Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη.