Είμαστε εδώ για κάθε ανάγκη διακόσμισης και διαρύθμισης του χώρου σας.

  • 2311291925
  • Δημοκρατίας 27, Θεσσαλονίκη 55236
  • info@ediakosmisi.gr
2022-08-08 18:00:48
Ediakosmisi

Πίνακες - Πως μπορούμε να τους συνδυάσουμε στο σπίτι μας!

Είναι αλήθεια πως τα έπιπλα παίζουν πολύ σημαντικό ρολό σε ότι αφορά την εμφάνιση του χώρου μας. Όμως είναι δεδομένο πως οι διακοσμητικές παρεμβάσεις που πραγματοποιούμε είναι αναγκαίες για το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που πάνω από όλα μας κάνει να αισθανόμαστε αρμονία, ευχαρίστηση και ζεστασιά.

Οι πινάκες συνεισφέρουν σε  αυτόν τον ιδιαίτερο ρολό που θα δώσει τη δική μας ξεχωριστή και ιδιαίτερη πινελιά. Σε αυτή τη διαδικασία υπάρχουν κάποιοι κανόνες ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ισορροπημένο. Το σημαντικότερο από όλα είναι να επιλέξετε έναν πινάκα που να συμπληρώνει και να εναρμονίζεται με τα έπιπλα και την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Οι καμβάδες , τόσο οι ενιαίοι όσο και οι πολύπτυχοι αποτελούν μια ιδανική και διαχρονική επιλογή.

Ένα κριτήριο επιλογής του καμβά είναι το χρώμα. Πχ σε έναν ανοιχτόχρωμο τοίχο μπορείτε να επιλέξετε ζωντανά και έντονα χρώματα. Σε έναν έντονο χρωματικά τοίχο ο ασπρόμαυρος η ένας με παστέλ αποχρώσεις καμβάς θα συνδυαζόταν καλυτέρα.

Το θέμα του πινάκα στο τελικό αποτέλεσμα παίζει πολύ σπουδαίο ρολό, καθώς είναι αυτός ο παράγοντας που θα σας κάνει να αισθάνεστε «σαν στο σπίτι σας». Είναι αυτό που ταιριάζει και αναδεικνύει την δική σας μοναδική προσωπικότητα. Αν είστε λάτρης της φύσης επιλέξετε ένα πινάκα με τοπία. Αν είστε τύπος urban style προτιμήστε απεικονίσεις πόλεων. Στη συλλογή μας θα βρείτε αμέτρητες επιλογές και θα ανακαλύψετε αυτόν που ταιριάζει στο δικό σας προσωπικό γούστο και χώρο.

Τέλος το σωστό σημείο και η σωστή τοποθέτηση έχουν και αυτά τη σημασία τους.

Η τοποθέτηση θα πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε ο πινάκας να είναι ορατός και η θέα του να μη κουράζει το βλέμμα, η πχ  ένας μεγάλος πίνακας που προορίζεται για το χώρο του σαλονιού είναι προτιμότερο να τοποθετηθεί πάνω από έναν καναπέ ο οποίος ακουμπά στο τοίχο και να έχει τα 2/3 του μεγέθους του για να πετύχετε την τέλεια αρμονική αίσθηση.

Τέλος, για όσους δεν μπορούν να τρυπήσουν το τοίχο τους, οι αυτοκόλλητες ταινίες Velcro είναι ιδανικές και μπορούν να στηρίξουν όλα τα μεγέθη πινάκων. Θα τις βρείτε σε καταστήματα ραπτικής και σε καταστήματα με εργαλεία.

Στη πλούσια συλλογή μας θα βρείτε όλους του πίνακες που αναζητάτε ώστε να συμπληρώσουν την τελική ιδιαίτερη και ιδανική διακόσμηση του σπιτιού σας.

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη.